Podologiepraktijk Statenkwartier

Heeft u voetklachten, pijn aan rug, heup of knieën? Vaak komen deze voort uit een verkeerde stand van de voeten. Een bezoek aan een register podoloog kan uw klachten verminderen. Podologiepraktijk Statenkwartier is een professionele praktijk waar een vakkundig team voor u klaar staat om uw voetklachten en voet gerelateerde houdingsklachten op te lossen.

Lees meer


BEL 0174-237375
afspraak maken

 

Veel houdingsklachten worden veroorzaakt door een verkeerde stand van de voeten en/of benen. Heeft u te maken met een afwijkende houding en heeft u hierdoor last van specifieke klachten? Dan kunt u bij Podologiepraktijk Statenkwartier terecht om uw problemen aan te pakken. Podologieprakijk Statenkwartier werkt enkel met professionele Podologen/podoposturaaltherapeut, die allemaal jaren ervaring hebben in het vak.

U kunt bij ons terecht voor standafwijkingen aan de voeten, klachten bij diabetes mellitus, klachten door reuma, specifieke voetproblemen bij kinderen of klachten die elders in het lichaam ontstaan door een afwijkende voetstand of een afwijkend looppatroon. Twijfelt u of u met uw klachten bij ons terecht kunt? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag persoonlijk advies.

Podologiepraktijk Statenkwartier werkt samen met diverse andere medische disciplines. Heeft u meerdere professionals nodig om uw klachten te verminderen of te laten verdwijnen, dan zetten wij een gezamenlijk behandelplan op.

Zurück nach oben Button