Podologiepraktijk Statenkwartier is een praktijk vwaar u terecht kunt voor al uw voetproblemen en klachten. Ook kunt u bij ons terecht als u last heeft van houdingsklachten die voortvloeien uit een verkeerde stand van de voeten.

Denk hierbij dan aan klachten aan knie, heup en rug. Om u zo goed mogelijk te helpen beschikken wij over de verschillende disciplines binnen ons bedrijf.

Ons team bestaat uit een register podoloog, een podoposturaal therapeut, een sport podoloog en een medisch pedicure. Wij werken nauw samen met fysio- en manueeltherapeuten.

De praktijk staat onder leiding van Dorien Roest, een Register Podoloog die aangesloten is bij Stichting Loop  Provoet, Kabiz en het NVMBR Zij heeft veel ervaring in het voetenvak.

De podologen van Podologiepraktijk Statenkwartier kunnen naast reguliere onderzoeken ook gebruik maken van Echografie, video analyse, 3-D meting en tapetechnieken.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aanmeten van verantwoorde slippers en sandalen die uw voeten optimaal ondersteunen en/of corrigeren.

Podologiepraktijk Statenkwartier is onderdeel van InsolePlus. InsolePlus is een podolab dat steunzolen vervaardigt voor diverse disciplines in het voetenvak (www.insoleplus.nl). Hierdoor zijn wij in staat om nieuw aangemeten steunzolen snel te leveren. Blijkt na onderzoek dat u gebaat bent bij steun/therapiezolen, dan kunt u uw persoonlijk aangemeten steun/therapiezolen binnen één week ophalen. In overleg kan dit soms nog sneller.

Lees hier alles over onze therapieën

Wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer
Back to top button