Podologiepraktijk Statenkwartier

Heeft u voetklachten, pijn aan rug, heup of knieën? Vaak komen deze voort uit een verkeerde stand van de voeten. Een bezoek aan een register podoloog kan uw klachten verminderen. Podologiepraktijk Statenkwartier is een professionele praktijk waar een vakkundig team voor u klaar staat om uw voetklachten en voet gerelateerde houdingsklachten op te lossen.

Lees meer


BEL 0174-237375
afspraak maken

 

Voor mensen die steunzolen dragen zijn de zomermaanden niet altijd fijn. De schoenen waar de zolen in zitten zijn vaak erg warm, en slippers bieden niet de juiste ondersteuning. Speciaal voor deze mensen heeft Podologiepraktijk Wateringen iets nieuws: slippers met een compleet op maakt gemaakt voetbed de 'Doortjes'
Comfortabeler

De slippers zijn vooral een uitkomst voor mensen die steunzolen nodig hebben wegens knie-, heup- of rugklachten. Iedereen die graag een slipper die comfortabel zit en goede ondersteuning biedt draagt, kan bij Podologiepraktijk Wateringen terecht. "Onze slippers kunnen inderdaad dezelfde ondersteuning bieden als schoenen met steunzolen, maar slippers met een op maat gemaakt voetbed zitten voor iedereen gewoon veel comfortabeler. Overigens is niet alleen het voetbed, maar ook het bandje dat over de voet gaat wordt naar de wens van de klant gemaakt. Daarom zien ze er nog leuk uit ook!"

Back to top button