Podologiepraktijk Statenkwartier

Heeft u voetklachten, pijn aan rug, heup of knieën? Vaak komen deze voort uit een verkeerde stand van de voeten. Een bezoek aan een register podoloog kan uw klachten verminderen. Podologiepraktijk Statenkwartier is een professionele praktijk waar een vakkundig team voor u klaar staat om uw voetklachten en voet gerelateerde houdingsklachten op te lossen.

Lees meer


BEL 0174-237375
afspraak maken

 

Prijslijst Podologiepraktijk Statenkwartier

Eerste consult74.80*
Jaarlijkse controle37.50
Kinderspreekuur18.50
20 minuten consult21.25
10 minuten consult12.50
Medisch pedicure, ingegroeide teennagel37.50
Aanmeten slippers persoonlijkvoetbed12.50
Echografie van voet/enkel (praktijk wateringen)32.50
EPTE therapie per behandling (praktijk wateringen)25.00
Steunzolen/therapiezolen v.a.125.00
Sillicone orthese  v.a.17.10
Tapen18.50
Basis teenslipper met corrigerend voetbed v.a.165.00

Prijzen zijn incl. BTW

*Kosten van de Registerpodoloog/steunzolen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Ik ben Dorien Roest, Register Podoloog aangesloten bij Stichting Loop en het NVMBR. Ik zit al meer dan 20 jaar in het voetenvak, eerst als pedicure met diabetes aantekening en later als docent en examinator pedicure. Daarna ben ik gaan studeren voor Register Podoloog. Daarnaast heb ik een eigen podolab InsolePlus en ben ik steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en therapieën. We maken hier niet alleen producten voor onze eigen praktijk maar ook voor collega podologen.

Als Register Podoloog ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de podologie. Registerpodologen zijn paramedische voetspecialisten. In mijn praktijk maak ik naast klinisch onderzoek gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, zoals voetscan, voetdrukanalyse, rugmeting en heb ik de opleiding "Musculoskeletal Ultrasound Voet en Enkel" met succes afgerond. Daarbij maak ik tevens gebruik van echografie om een nóg specifiekere diagnose te kunnen stellen.

Ook heb ik mijn eigen merk slipper in de markt gezet speciaal voor mensen van onze praktijk, een op maat gemaakte slipper met een persoonlijk voetbed al dan niet corrigerend genaamd “Doortjes”.

Over ons

Let op. Als u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een email met link. Deze link moet u bevestigen.
Pas na het bevestigen via de link is uw afspraak definitief.

Back to top button