Ortheses zijn siliconen hulpmiddelen die ontwikkeld worden om teenafwijkingen te behandelen en/of te corrigeren. Heeft u te maken met een afwijking aan een teen of tenen, dan kan dit voor vervelende (houdings)klachten zorgen. Door ortheses te dragen, verdwijnen uw klachten als sneeuw voor de zon en kunt u gemakkelijker, langer en prettiger bewegen.

Draagt u steunzolen? Dan is de kans groot dat u dit wat lastiger vindt in de zomermaanden. De schoenen waarin u de zolen draagt zijn over het algemeen erg warm. Maar helaas bieden standaard slippers niet de ondersteuning die uw voeten juist zo hard nodig hebben. Onze podologen hebben de oplossing! Zij hebben slippers ontwikkeld waarbij uw steunzool in het voetbed wordt verwerkt. Doortjes!

Doortjes

Doortjes slippers zijn voor iedereen, maar voor mensen met steunzolen een echte uitkomst. Zo kunt u in de zomer genieten van het lopen op slippers zonder dat u last krijgt van uw voeten, knieën, heupen of rug. Doortjes worden volledig op maat gemaakt. Er wordt nauwkeurig gekeken naar het ideale voetbed voor uw voeten, maar ook het bandje van de slipper wordt op maakt ontworpen. De slipper zit niet alleen heerlijk, maar hij ziet er ook nog eens leuk uit. U kunt zelf meedenken over kleur, vorm en versieringen. Draagt u liever sandalen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Doortjes worden ook aangeboden in de vorm van stevige sandalen.

Voor mensen die steunzolen dragen zijn de zomermaanden niet altijd fijn. De schoenen waar de zolen in zitten zijn vaak erg warm, en slippers bieden niet de juiste ondersteuning. Speciaal voor deze mensen heeft Podologiepraktijk Wateringen iets nieuws: slippers met een compleet op maakt gemaakt voetbed de 'Doortjes'
Comfortabeler

Back to top button